Moje konto

Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska

43.13 zł
Rabat: 16.88 zł
Cena katalogowa: 60.01 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27.35 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 100 Bardzo dużo

Czas realizacji:
48 godzin

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska

Autorzy Gutmayer Wilhelm, Stickler Hans, Lenger Heinz, Kalinka Walter
Format 21.0x27.5cm
Języki polski
Miejscowość Warszawa
Oprawa Twarda
Rok wydania 2014
Tematyka Podręczniki szkolne
Tłumacze Grajkowska-Soroka Anna
Wydawca Rea
Kod EAN/ISBN 9788375445961
Liczba stron 248
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście. Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o: • krojeniu i filetowaniu, • flambirowaniu, • marynowaniu, • specjalnym nakrywaniu stołu, • podawaniu serów, • przygotowywaniu i podawaniu kawy.
Autorzy Gutmayer Wilhelm, Stickler Hans, Lenger Heinz, Kalinka Walter
Format 21.0x27.5cm
Języki polski
Miejscowość Warszawa
Oprawa Twarda
Rok wydania 2014
Tematyka Podręczniki szkolne
Tłumacze Grajkowska-Soroka Anna
Wydawca Rea
Kod EAN/ISBN 9788375445961
Liczba stron 248
Ocena:
:
:
: