Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska
43.13 zł | |
Rabat: | 16.88 zł |
Cena katalogowa: | 60.01 zł |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 27.35 zł |
Dostępność: 100
Czas realizacji:
48 godzin
Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »
Koszt dostawy
Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł
Darmowa dostawa
Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł
Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska
Autorzy | Gutmayer Wilhelm, Stickler Hans, Lenger Heinz, Kalinka Walter |
---|---|
Format | 21.0x27.5cm |
Języki | polski |
Miejscowość | Warszawa |
Oprawa | Twarda |
Rok wydania | 2014 |
Tematyka | Podręczniki szkolne |
Tłumacze | Grajkowska-Soroka Anna |
Wydawca | Rea |
Kod EAN/ISBN | 9788375445961 |
Liczba stron | 248 |
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.
Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.
Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:
• krojeniu i filetowaniu,
• flambirowaniu,
• marynowaniu,
• specjalnym nakrywaniu stołu,
• podawaniu serów,
• przygotowywaniu i podawaniu kawy.
Autorzy | Gutmayer Wilhelm, Stickler Hans, Lenger Heinz, Kalinka Walter |
---|---|
Format | 21.0x27.5cm |
Języki | polski |
Miejscowość | Warszawa |
Oprawa | Twarda |
Rok wydania | 2014 |
Tematyka | Podręczniki szkolne |
Tłumacze | Grajkowska-Soroka Anna |
Wydawca | Rea |
Kod EAN/ISBN | 9788375445961 |
Liczba stron | 248 |