Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik: Kwalifikacja T.15..2
42.87 zł | |
Rabat: | 5.03 zł |
Cena katalogowa: | 47.90 zł |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 42.87 zł |
Dostępność: 9
Czas realizacji:
48 godzin
Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »
Koszt dostawy
Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł
Darmowa dostawa
Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik: Kwalifikacja T.15..2
Autorzy | Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka |
---|---|
Format | 17.0x24.0cm |
Języki | polski |
Miejscowość | Warszawa |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Rok wydania | 2015 |
Tematyka | Podręczniki szkolne |
Wydawca | WSiP |
Kod EAN/ISBN | 9788302150388 |
Liczba stron | 192 |
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
Autorzy | Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka |
---|---|
Format | 17.0x24.0cm |
Języki | polski |
Miejscowość | Warszawa |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Rok wydania | 2015 |
Tematyka | Podręczniki szkolne |
Wydawca | WSiP |
Kod EAN/ISBN | 9788302150388 |
Liczba stron | 192 |