Moje konto

Chemia w pożywieniu

43.09 zł
Rabat: 21.51 zł
Cena katalogowa: 64.60 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43.09 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 4 Mało

Czas realizacji:
48 godzin

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Chemia w pożywieniu

Autorzy Hans-Ulrich Grimm
Format 145x205
Języki polski
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Redakcja Vital
Rok wydania 2021
Tematyka Zdrowie Uroda
Wydanie 3
Wydawca Vital
Kod EAN/ISBN 9788382721034
Liczba stron 352
Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.
Autorzy Hans-Ulrich Grimm
Format 145x205
Języki polski
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Redakcja Vital
Rok wydania 2021
Tematyka Zdrowie Uroda
Wydanie 3
Wydawca Vital
Kod EAN/ISBN 9788382721034
Liczba stron 352
:
:
: