Chemia w pożywieniu
43.09 zł | |
Rabat: | 21.51 zł |
Cena katalogowa: | 64.60 zł |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 43.09 zł |
Dostępność: 4
Czas realizacji:
48 godzin
Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »
Koszt dostawy
Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł
Darmowa dostawa
Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł
Chemia w pożywieniu
Autorzy | Hans-Ulrich Grimm |
---|---|
Format | 145x205 |
Języki | polski |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Redakcja | Vital |
Rok wydania | 2021 |
Tematyka | Zdrowie Uroda |
Wydanie | 3 |
Wydawca | Vital |
Kod EAN/ISBN | 9788382721034 |
Liczba stron | 352 |
Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.
Autorzy | Hans-Ulrich Grimm |
---|---|
Format | 145x205 |
Języki | polski |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Redakcja | Vital |
Rok wydania | 2021 |
Tematyka | Zdrowie Uroda |
Wydanie | 3 |
Wydawca | Vital |
Kod EAN/ISBN | 9788382721034 |
Liczba stron | 352 |