Moje konto

Zioła w kuchni. Uprawa, zastosowanie, właściwości (Wyd. 2014)

8.88 zł
Rabat: 6.02 zł
Cena katalogowa: 14.90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7.18 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 1 Na wyczerpaniu

Czas realizacji:
72 godziny

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Zioła w kuchni. Uprawa, zastosowanie, właściwości (Wyd. 2014)

Autorzy Lehari Gabriele
Format 165x211
Oprawa Miękka
Rok wydania 2014
Tłumacze Krotoszyńska Monika
Wydanie 2
Wydawca WYDAWNICTWO RM
Kod EAN/ISBN 9788377732229
Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze. W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do potraw gwarantują sukces kulinarny.
Autorzy Lehari Gabriele
Format 165x211
Oprawa Miękka
Rok wydania 2014
Tłumacze Krotoszyńska Monika
Wydanie 2
Wydawca WYDAWNICTWO RM
Kod EAN/ISBN 9788377732229