Zioła w kuchni. Uprawa, zastosowanie, właściwości (Wyd. 2014)
8.88 zł | |
Rabat: | 6.02 zł |
Cena katalogowa: | 14.90 zł |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 7.18 zł |
Dostępność:
1
Czas realizacji:
72 godziny
Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »
Koszt dostawy
Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł
Darmowa dostawa
Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł
Zioła w kuchni. Uprawa, zastosowanie, właściwości (Wyd. 2014)
Autorzy | Lehari Gabriele |
---|---|
Format | 165x211 |
Oprawa | Miękka |
Rok wydania | 2014 |
Tłumacze | Krotoszyńska Monika |
Wydanie | 2 |
Wydawca | WYDAWNICTWO RM |
Kod EAN/ISBN | 9788377732229 |
Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze.
W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do potraw gwarantują sukces kulinarny.
Autorzy | Lehari Gabriele |
---|---|
Format | 165x211 |
Oprawa | Miękka |
Rok wydania | 2014 |
Tłumacze | Krotoszyńska Monika |
Wydanie | 2 |
Wydawca | WYDAWNICTWO RM |
Kod EAN/ISBN | 9788377732229 |