Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
28.29 zł | |
Rabat: | 14.61 zł |
Cena katalogowa: | 42.90 zł |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 26.58 zł |
Dostępność: 1
Czas realizacji:
72 godziny
Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »
Koszt dostawy
Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł
Darmowa dostawa
Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł
Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
Autorzy | Powierza Anna |
---|---|
Format | 16.2x21.0cm |
Języki | polski |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Rok wydania | 2019 |
Tematyka | Kuchnia Diety |
Wydanie | 1 |
Wydawca | Pascal |
Kod EAN/ISBN | 9788381035255 |
Liczba stron | 304 |
Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!
Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.
Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:
Czego unikać w diecie? Co z zajadaniem stresu? Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność? Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze? Emocje – jak sobie z nimi radzić? Jakie codzienne nawyki należy zmienić? Jak jeść i nie tyć? Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!
Autorzy | Powierza Anna |
---|---|
Format | 16.2x21.0cm |
Języki | polski |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Rok wydania | 2019 |
Tematyka | Kuchnia Diety |
Wydanie | 1 |
Wydawca | Pascal |
Kod EAN/ISBN | 9788381035255 |
Liczba stron | 304 |