Moje konto

Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny

28.29 zł
Rabat: 14.61 zł
Cena katalogowa: 42.90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26.58 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 1 Na wyczerpaniu

Czas realizacji:
72 godziny

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny

Autorzy Powierza Anna
Format 16.2x21.0cm
Języki polski
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2019
Tematyka Kuchnia Diety
Wydanie 1
Wydawca Pascal
Kod EAN/ISBN 9788381035255
Liczba stron 304
Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok! Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje. Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania: Czego unikać w diecie? Co z zajadaniem stresu? Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność? Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze? Emocje – jak sobie z nimi radzić? Jakie codzienne nawyki należy zmienić? Jak jeść i nie tyć? Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!
Autorzy Powierza Anna
Format 16.2x21.0cm
Języki polski
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2019
Tematyka Kuchnia Diety
Wydanie 1
Wydawca Pascal
Kod EAN/ISBN 9788381035255
Liczba stron 304
:
:
: