Moje konto

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

33.66 zł
Rabat: 4.34 zł
Cena katalogowa: 38.00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22.15 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 16 Dużo

Czas realizacji:
48 godzin

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

Autorzy Joanna Ozdarska
Format 17.0x23.0cm
Języki polski
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2018
Tematyka Podręczniki szkolne
Wydawca Format-AB
Kod EAN/ISBN 9788389184825
Liczba stron 272
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Ma on również poszerzyć kompetencje zawodowe osób odpowiedzialnych za planowanie i organizację żywienia w zakładach żywienia zbiorowego typu zamkniętego.
Pozycja bogata jest w treści dotyczące aktualnej wiedzy o składzie i wartości odżywczej żywności oraz racjonalnym odżywianiu. Charakteryzuje również zagrożenia zdrowotne, jakie niesie ze sobą niezbilansowana dieta współczesnego człowieka. Pogłębia edukację żywieniową, zachęca do zdrowego stylu życia. Przyszłych żywieniowców zaś uwrażliwia na odpowiedzialność za zdrowie konsumentów.
W podręczniku zaprezentowano, jak planować jadłospisy zgodnie z zasadami zdrowego żywienia oraz zaleceniami aktualnych norm żywieniowych. Uczy organizacji żywienia, jej planowania, rozliczania i oceny.
Autorzy Joanna Ozdarska
Format 17.0x23.0cm
Języki polski
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2018
Tematyka Podręczniki szkolne
Wydawca Format-AB
Kod EAN/ISBN 9788389184825
Liczba stron 272
Ocena:
:
:
: