Moje konto

Efektywne zarządzanie żywnością: Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia. Podręcznik dla dietetyków

63.59 zł
Rabat: 15.41 zł
Cena katalogowa: 79.00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63.59 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 11 Dużo

Czas realizacji:
48 godzin

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Nowość

Efektywne zarządzanie żywnością: Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia. Podręcznik dla dietetyków

Autorzy Michota-Katulska Ewa,Zegan Magdalena
Format 14.3x20.5cm
Języki polski
Miejscowość Warszawa
Oprawa Miękka
Rok wydania 2024
Tematyka Medycyna
Wydanie 1
Wydawca PZWL
Kod EAN/ISBN 9788301233907
Liczba stron 200
„Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia” to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia zagadnienia z zakresu utrwalania i przechowywania żywności w aspekcie ograniczenia marnowania żywności: Skala marnowania żywności Konsekwencje marnowania żywności Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczych podczas przechowywania Warunki przechowywania żywności – wskazówki dla konsumenta Sposoby ograniczania marnowania żywności Podręcznik skierowany jest do studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo może być materiałem wspierającym dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny.
Autorzy Michota-Katulska Ewa,Zegan Magdalena
Format 14.3x20.5cm
Języki polski
Miejscowość Warszawa
Oprawa Miękka
Rok wydania 2024
Tematyka Medycyna
Wydanie 1
Wydawca PZWL
Kod EAN/ISBN 9788301233907
Liczba stron 200
:
:
:

Osoby, które kupiły produkt Efektywne zarządzanie żywnością: Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia. Podręcznik dla dietetyków kupiły także