Efektywne zarządzanie żywnością: Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia. Podręcznik dla dietetyków
63.59 zł | |
Rabat: | 15.41 zł |
Cena katalogowa: | 79.00 zł |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 63.59 zł |
Dostępność: 51
Czas realizacji:
48 godzin
Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »
Koszt dostawy
Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł
Darmowa dostawa
Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł
Efektywne zarządzanie żywnością: Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia. Podręcznik dla dietetyków
Autorzy | Michota-Katulska Ewa,Zegan Magdalena |
---|---|
Format | 14.3x20.5cm |
Języki | polski |
Miejscowość | Warszawa |
Oprawa | Miękka |
Rok wydania | 2024 |
Tematyka | Medycyna |
Wydanie | 1 |
Wydawca | PZWL |
Kod EAN/ISBN | 9788301233907 |
Liczba stron | 200 |
„Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia” to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia zagadnienia z zakresu utrwalania i przechowywania żywności w aspekcie ograniczenia marnowania żywności: Skala marnowania żywności Konsekwencje marnowania żywności Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczych podczas przechowywania Warunki przechowywania żywności – wskazówki dla konsumenta Sposoby ograniczania marnowania żywności Podręcznik skierowany jest do studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo może być materiałem wspierającym dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny.
Autorzy | Michota-Katulska Ewa,Zegan Magdalena |
---|---|
Format | 14.3x20.5cm |
Języki | polski |
Miejscowość | Warszawa |
Oprawa | Miękka |
Rok wydania | 2024 |
Tematyka | Medycyna |
Wydanie | 1 |
Wydawca | PZWL |
Kod EAN/ISBN | 9788301233907 |
Liczba stron | 200 |
Osoby, które kupiły produkt Efektywne zarządzanie żywnością: Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia. Podręcznik dla dietetyków kupiły także
-
dostępne 31 egz.
-
dostępne 51 egz.
-
dostępne 51 egz.
-
dostępne 0 egz.