Moje konto

Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku: 90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich

40.96 zł
Rabat: 13.94 zł
Cena katalogowa: 54.90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36.30 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 21 Dużo

Czas realizacji:
48 godzin

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku: 90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich

Autorzy Durst Markus, Iding Doris, Wafler Johanna
Format 19.5x27.0cm
Języki polski
Oprawa Twarda
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2011
Tematyka Kuchnia Diety
Wydanie 2
Wydawca Purana
Kod EAN/ISBN 9788360170403
Liczba stron 144
Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół. Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne. Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku. Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.
Autorzy Durst Markus, Iding Doris, Wafler Johanna
Format 19.5x27.0cm
Języki polski
Oprawa Twarda
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2011
Tematyka Kuchnia Diety
Wydanie 2
Wydawca Purana
Kod EAN/ISBN 9788360170403
Liczba stron 144
Ocena:
:
:
: