Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku: 90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich
40.96 zł | |
Rabat: | 13.94 zł |
Cena katalogowa: | 54.90 zł |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 36.30 zł |
Dostępność: 21
Czas realizacji:
48 godzin
Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »
Koszt dostawy
Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł
Darmowa dostawa
Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł
Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku: 90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich
Autorzy | Durst Markus, Iding Doris, Wafler Johanna |
---|---|
Format | 19.5x27.0cm |
Języki | polski |
Oprawa | Twarda |
Pkwiu | 58.11.1 |
Rok wydania | 2011 |
Tematyka | Kuchnia Diety |
Wydanie | 2 |
Wydawca | Purana |
Kod EAN/ISBN | 9788360170403 |
Liczba stron | 144 |
Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół.
Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne.
Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku.
Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.
Autorzy | Durst Markus, Iding Doris, Wafler Johanna |
---|---|
Format | 19.5x27.0cm |
Języki | polski |
Oprawa | Twarda |
Pkwiu | 58.11.1 |
Rok wydania | 2011 |
Tematyka | Kuchnia Diety |
Wydanie | 2 |
Wydawca | Purana |
Kod EAN/ISBN | 9788360170403 |
Liczba stron | 144 |