Moje konto

Badanie towarów spożywczych

61.22 zł
Rabat: 17.78 zł
Cena katalogowa: 79.00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 61.22 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 31 Dużo

Czas realizacji:
48 godzin

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Badanie towarów spożywczych

Autorzy Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa
Format 16.5x23.5
Języki polski
Miejscowość Warszawa
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2018
Tematyka Technika
Wydanie 1
Wydawca Wydawnictwo Naukowe PWN
Kod EAN/ISBN 9788301200473
Liczba stron 414
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych. Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.: -mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Autorzy Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa
Format 16.5x23.5
Języki polski
Miejscowość Warszawa
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2018
Tematyka Technika
Wydanie 1
Wydawca Wydawnictwo Naukowe PWN
Kod EAN/ISBN 9788301200473
Liczba stron 414
Ocena:
:
:
: