Moje konto

Biotechnologia żywności

76.72 zł
Rabat: 22.28 zł
Cena katalogowa: 99.00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 76.72 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 11 Dużo

Czas realizacji:
48 godzin

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Biotechnologia żywności

Autorzy Włodzimierz Bednarski, Arnold
Format 16.0x23.0cm
Języki polski
Miejscowość Warszawa
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Redakcja Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold
Rok wydania 2018
Tematyka Biologia
Wydanie 2
Wydawca Wydawnictwo Naukowe PWN
Kod EAN/ISBN 9788301193621
Liczba stron 498
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności. Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
Autorzy Włodzimierz Bednarski, Arnold
Format 16.0x23.0cm
Języki polski
Miejscowość Warszawa
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Redakcja Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold
Rok wydania 2018
Tematyka Biologia
Wydanie 2
Wydawca Wydawnictwo Naukowe PWN
Kod EAN/ISBN 9788301193621
Liczba stron 498
Ocena:
:
:
: