Biotechnologia żywności
76.72 zł | |
Rabat: | 22.28 zł |
Cena katalogowa: | 99.00 zł |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 76.72 zł |
Dostępność: 11
Czas realizacji:
48 godzin
Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »
Koszt dostawy
Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł
Darmowa dostawa
Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł
Biotechnologia żywności
Autorzy | Włodzimierz Bednarski, Arnold |
---|---|
Format | 16.0x23.0cm |
Języki | polski |
Miejscowość | Warszawa |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Redakcja | Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold |
Rok wydania | 2018 |
Tematyka | Biologia |
Wydanie | 2 |
Wydawca | Wydawnictwo Naukowe PWN |
Kod EAN/ISBN | 9788301193621 |
Liczba stron | 498 |
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.
W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.
Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
Autorzy | Włodzimierz Bednarski, Arnold |
---|---|
Format | 16.0x23.0cm |
Języki | polski |
Miejscowość | Warszawa |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Redakcja | Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold |
Rok wydania | 2018 |
Tematyka | Biologia |
Wydanie | 2 |
Wydawca | Wydawnictwo Naukowe PWN |
Kod EAN/ISBN | 9788301193621 |
Liczba stron | 498 |