Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
34.55 zł | |
Rabat: | 4.45 zł |
Cena katalogowa: | 39.00 zł |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 27.26 zł |
Dostępność: 30
Czas realizacji:
48 godzin
Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »
Koszt dostawy
Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł
Darmowa dostawa
Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Autorzy | Derbis Anna, Linka Lidia |
---|---|
Format | 16.5x24.0cm |
Języki | polski |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Rok wydania | 2017 |
Tematyka | Podręczniki szkolne |
Wydanie | 1 |
Wydawca | Format-AB |
Kod EAN/ISBN | 9788389184726 |
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.
Autorzy | Derbis Anna, Linka Lidia |
---|---|
Format | 16.5x24.0cm |
Języki | polski |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Rok wydania | 2017 |
Tematyka | Podręczniki szkolne |
Wydanie | 1 |
Wydawca | Format-AB |
Kod EAN/ISBN | 9788389184726 |