Moje konto

Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

34.55 zł
Rabat: 4.45 zł
Cena katalogowa: 39.00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27.26 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 30 Dużo

Czas realizacji:
48 godzin

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Autorzy Derbis Anna, Linka Lidia
Format 16.5x24.0cm
Języki polski
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2017
Tematyka Podręczniki szkolne
Wydanie 1
Wydawca Format-AB
Kod EAN/ISBN 9788389184726
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.
Autorzy Derbis Anna, Linka Lidia
Format 16.5x24.0cm
Języki polski
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2017
Tematyka Podręczniki szkolne
Wydanie 1
Wydawca Format-AB
Kod EAN/ISBN 9788389184726
Ocena:
:
:
: