Moje konto

Podstawy gastronomii: Od żywności do turystyki kulinarnej

50.12 zł
Rabat: 14.78 zł
Cena katalogowa: 64.90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48.58 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 1 Na wyczerpaniu

Czas realizacji:
48 godzin

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Podstawy gastronomii: Od żywności do turystyki kulinarnej

Autorzy Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej
Format 16.0x24.0cm
Języki polski
Miejscowość Warszawa
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2017
Tematyka Ekonomia Biznes
Wydanie 2
Wydawca PWE
Kod EAN/ISBN 9788320822748
Liczba stron 404
Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych 9technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi.
Autorzy Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej
Format 16.0x24.0cm
Języki polski
Miejscowość Warszawa
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2017
Tematyka Ekonomia Biznes
Wydanie 2
Wydawca PWE
Kod EAN/ISBN 9788320822748
Liczba stron 404
Ocena:
:
:
: