Podstawy gastronomii: Od żywności do turystyki kulinarnej
50.12 zł | |
Rabat: | 14.78 zł |
Cena katalogowa: | 64.90 zł |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 48.58 zł |
Dostępność: 1
Czas realizacji:
48 godzin
Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »
Koszt dostawy
Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł
Darmowa dostawa
Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł
Podstawy gastronomii: Od żywności do turystyki kulinarnej
Autorzy | Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej |
---|---|
Format | 16.0x24.0cm |
Języki | polski |
Miejscowość | Warszawa |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Rok wydania | 2017 |
Tematyka | Ekonomia Biznes |
Wydanie | 2 |
Wydawca | PWE |
Kod EAN/ISBN | 9788320822748 |
Liczba stron | 404 |
Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.
Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych 9technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi.
Autorzy | Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej |
---|---|
Format | 16.0x24.0cm |
Języki | polski |
Miejscowość | Warszawa |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Rok wydania | 2017 |
Tematyka | Ekonomia Biznes |
Wydanie | 2 |
Wydawca | PWE |
Kod EAN/ISBN | 9788320822748 |
Liczba stron | 404 |