Moje konto

Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności

52.27 zł
Rabat: 6.73 zł
Cena katalogowa: 59.00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23.00 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 12 Dużo

Czas realizacji:
48 godzin

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności

Autorzy Praca zbiorowa
Format 17.0x24.0cm
Języki polski
Oprawa Miękka
Redakcja Czarniecka-Skubina Ewa, Nowak Dorota
Rok wydania 2010
Tematyka Podręczniki szkolne
Wydawca Format-AB
Kod EAN/ISBN 9788389184351
Liczba stron 360
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
Autorzy Praca zbiorowa
Format 17.0x24.0cm
Języki polski
Oprawa Miękka
Redakcja Czarniecka-Skubina Ewa, Nowak Dorota
Rok wydania 2010
Tematyka Podręczniki szkolne
Wydawca Format-AB
Kod EAN/ISBN 9788389184351
Liczba stron 360
Ocena:
:
:
: