Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
52.27 zł | |
Rabat: | 6.73 zł |
Cena katalogowa: | 59.00 zł |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 23.00 zł |
Dostępność: 12
Czas realizacji:
48 godzin
Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »
Koszt dostawy
Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł
Darmowa dostawa
Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł
Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
Autorzy | Praca zbiorowa |
---|---|
Format | 17.0x24.0cm |
Języki | polski |
Oprawa | Miękka |
Redakcja | Czarniecka-Skubina Ewa, Nowak Dorota |
Rok wydania | 2010 |
Tematyka | Podręczniki szkolne |
Wydawca | Format-AB |
Kod EAN/ISBN | 9788389184351 |
Liczba stron | 360 |
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.
Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
Autorzy | Praca zbiorowa |
---|---|
Format | 17.0x24.0cm |
Języki | polski |
Oprawa | Miękka |
Redakcja | Czarniecka-Skubina Ewa, Nowak Dorota |
Rok wydania | 2010 |
Tematyka | Podręczniki szkolne |
Wydawca | Format-AB |
Kod EAN/ISBN | 9788389184351 |
Liczba stron | 360 |