Podstawy gastronomii
52.92 zł | |
Rabat: | 12.08 zł |
Cena katalogowa: | 65.00 zł |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 52.92 zł |
Dostępność: 6
Czas realizacji:
72 godziny
Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »
Koszt dostawy
Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł
Darmowa dostawa
Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł
Podstawy gastronomii
Autorzy | Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej |
---|---|
Format | 16.2x23.7cm |
Języki | polski |
Miejscowość | Warszawa |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Rok wydania | 2012 |
Tematyka | Ekonomia Biznes |
Wydanie | 1 |
Wydawca | PWE |
Kod EAN/ISBN | 9788320818611 |
Liczba stron | 268 |
Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.
Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.
Autorzy | Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej |
---|---|
Format | 16.2x23.7cm |
Języki | polski |
Miejscowość | Warszawa |
Oprawa | Miękka |
Pkwiu | 58.11.1 |
Rok wydania | 2012 |
Tematyka | Ekonomia Biznes |
Wydanie | 1 |
Wydawca | PWE |
Kod EAN/ISBN | 9788320818611 |
Liczba stron | 268 |