Moje konto

Podstawy gastronomii

52.92 zł
Rabat: 12.08 zł
Cena katalogowa: 65.00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 52.92 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 6 Dużo

Czas realizacji:
72 godziny

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 399.00 zł

Podstawy gastronomii

Autorzy Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej
Format 16.2x23.7cm
Języki polski
Miejscowość Warszawa
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2012
Tematyka Ekonomia Biznes
Wydanie 1
Wydawca PWE
Kod EAN/ISBN 9788320818611
Liczba stron 268
Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.
Autorzy Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej
Format 16.2x23.7cm
Języki polski
Miejscowość Warszawa
Oprawa Miękka
Pkwiu 58.11.1
Rok wydania 2012
Tematyka Ekonomia Biznes
Wydanie 1
Wydawca PWE
Kod EAN/ISBN 9788320818611
Liczba stron 268
Ocena:
:
:
: