Dodano produkt do koszyka

Kryteria oceny jakości opakowań aerozolowych stosowanych w branży kosmetycznej

Książka

Kryteria oceny jakości opakowań aerozolowych stosowanych w branży kosmetycznej

Lisińska-Kuśnierz Małgorzata, Cholewa-Wójcik Agnieszka, Fitrzyk Anna

Producent: Difin

Cena: 50.00 zł 35.53 brutto

Koszty dostawy:
  • Orlen Paczka 7.99 zł brutto
  • InPost Paczkomaty 24/7 10.99 zł brutto
  • Kurier 13.99 zł brutto
Dostępność:
Monografia prezentuje informacje teoretyczne dotyczące wyrobów aerozolowych i stosowanych do nich opakowań wraz z wymaganiami dotyczącymi badań i oceny jakości. W części empirycznej dokonano implementacji macierzy Lockharta oraz metody QFD do określenia kryteriów oraz oceny jakości opakowań występujących w ofercie handlowej. Wyznaczono kryteria jakości opakowań aerozolowych w branży kosmetycznej, wynikające z oczekiwań konsumentów oraz podmiotów gospodarczych tworzących łańcuch dostaw. Przedstawiono też wyniki benchmarkingu opakowań aerozolowych z punktu widzenia konsumentów. Wskazano możliwość wdrożenia działań doskonalących dla konkretnych podmiotów gospodarczych w branży wyrobów aerozolowych.

Książka ma charakter poznawczy, metodyczny oraz aplikacyjny, dlatego jest skierowana zarówno do pracowników naukowych zajmujących się problematyką opakowalnictwa oraz zarządzania jakością produktu, jak i do praktyków z obszaru kontroli jakości wyrobów aerozolowych w branży kosmetycznej.
Opis produktu
Autorzy
Lisińska-Kuśnierz Małgorzata, Cholewa-Wójcik Agnieszka, Fitrzyk Anna
Język
polski
Wydawnictwo
Difin
ISBN
9788380853324
Rok wydania
2020
Wydanie
1
Liczba stron
198
Oprawa
Miękka
Format
16.0x23.0cm
Ciężar
0.32 kg
Typ publikacji
Książka

Kod producenta: 9788380853324

Stan produktu: nowy

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Produkty podobne

X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.